Strandolás közben gyógyulni

Nálunk erre is van lehetőség. A fürdő szabadtéri medencéi között ugyanis talál gyógyvizeset is. Ráadásul ennek az egységnek van fedett része is. Szóval erős napsütés esetén is nyugodtan lazíthatunk itt. Vagy akkor, ha mondjuk jön egy nyári zivatar.

És, hogy milyen esetekben érdemes a nyári strandolást a gyógyulással, a megelőzéssel összekapcsolni? Leginkább akkor, ha ízületi panaszai vannak, fájnak a mozgásszervei. Legyen szó hát, derék, kéz vagy a láb ízületeiről, a Vulkánfürdő gyógyvize a magas nátrium-hidrogén-karbonát tartalmának köszönhetően segít. De ne feledjük azt sem, hogy a termálvíz a stresszt is oldja, és nem csak télen. Nyáron is bátran menjünk gyógyfürdőbe, ha egy kicsit besokalltunk, a kelleténél feszültebbnek érezzük magunkat. 

Ilyenkor ráadásul nem csak a gyógyvíz gyógyít. Mivel van olyan gyógymedencénk, ami a szabadban található, így itt a nyári napfény hatása is jobban érvényesül. És most itt nem a barnító hatásra gondolunk. Sokkal inkább a D-vitamin termelő hatásra. Meg arra, hogy a napfény köztudottan beindítja a szervezet boldogsághormon, endorfin termelését. Persze arra azért figyeljen, hogy csak délelőtt és késő délután napfürdőzzön. Napközben ugyanis nagyobb esély a leégésre. Késő délelőtt, kora délután inkább a belső medencéket válassza. Amíg tűz a nap, addig jobb árnyékban lenni.

Jöjjön el hozzánk, és ne feledje, nyáron is legalább annyira jó wellness-szelni, gyógyfürdőben töltődni, mint télen.

Várjuk Celldömölkön!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!