Újabb akciós időszak a Vulkánfürdőben

Hamarosan újabb akciós időszak kezdődik a celldömölki Vulkánfürdőben. Legalábbis, ami a társadalombiztosító által támogatott gyógyfürdős kezeléseket illeti. Augusztus 3-ára, 10-ére és 17-ére mindenképpen érdemes beiktatni egy-egy gyógyfürdőzést. Ezeken a napokon ugyanis az egyébként is kedvező, TB támogatott fürdőbelépő még olcsóbb lesz.

Persze ahhoz, hogy valaki ezek megváltására jogosult legyen, szakorvosi vizsgálaton kell részt vennie. Csak ezt követően lehet ugyanis kiírni a szükséges kezelést. Jó hír, hogy erre ugyancsak van lehetőség a Vulkánfürdőben. Kéthetente szombaton reggel kilenc órától délután egy óráig fogadja a szakorvosunk az érintetteket.

Milyen kezelések vehetők igénybe a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben?

A medencefürdőzől kezdve az orvosi gyógymasszázson, az iszappakoláson, a víz alatti vízsugármasszázson át a súlyfürdőig rengeteg féle gyógyító szolgáltatás kérhető –  természetesen nem csak egy alkalommal. A TB ugyanis évente kétszer, egyenként 15 alkalmas kúrát támogat.

Érdemes kihasználni a lehetőséget. Főleg, ha az egyébként is kedvező díjak még akciósak is… Nálunk ilyen időszak – az augusztusi alkalmakon kívül – októberben lesz még az idén. Egészen pontosan október 5-én, 12-én és 19-én. Számoljon ezekkel a napokkal is!

Még több részlet a mellékelt plakáton.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!