Ezért érdemes a gyógyvízben fürdőzve kicsit becsukni a szemünket, és a belső harmóniára koncentrálni

Gyógyfürdőben nem csak fürdőzni, hanem meditálni is remek dolog. A víz áramlása ugyanis megnyugtatja az elmét. A fürdőzés közben tapasztalható súlytalanság érzéséről nem is beszélve. Mindez ráadásul akkor is hat ránk, amikor nem a relaxálásra koncentrálunk. 

Talán már ön is megfigyelte, hogy egy kiadós fürdőzés után valahogy mindig másként látja a gondokat. Sőt, sokaknál pont a vízben való lazítás közben jönnek a megoldások a mindennapi problémákra. Ez nem lehet véletlen. Persze ez utóbbi leginkább azokra jellemző, akik valamivel tudatosabbak a vízben történő meditációban. Vagyis amikor beülnek a medencébe, teljesen átadják magukat az áramlatoknak. Becsukják a szemüket, és csak a hullámzásra, a súlytalanságra figyelnek. Nem kérdés tehát, a víz képes teljesen lenyugtatni a hiperaktív elmét. Az így bekövetkezett higgadt állapotban pedig mindig tisztábban látjuk a megoldást. 

Érdemes talán ezt önnek is kipróbálnia. Akár a Vulkán Gyógy- és Élményfürdőben, ahol nem csak a víz hullámzása lazít el, hanem annak kellemes hője és az abban lévő izomlazító ásványi anyagok is. Vagyis, ha nálunk töltődik, nem csak az elme, hanem a test feszültsége is elillan.

Hátha mindezt még a Ság hegy nem mindennapi látványával is kombináljuk. Jöjjön el hozzánk, és készüljön fel nálunk az őszre egy kis vízi meditációval!

Várjuk Celldömölkön!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020