Akciós gyógyfürdőzés – októberben is

Az ősszel több akciós időszak is lesz a Vulkánfürdőben. Október 12-én és 19-én is olcsóbbak a gyógyfürdős kezelések.

Mit takar a kedvezmény?

Az említett napokon a fürdőkezelések ára minimálisra csökken. Az OEP-támogatás mellé ugyanis plusz Vulkánfürdő kedvezményt adunk. Így akár párszáz forintból is kijöhet egy  gyógyfürdős kezelés.

De akkor sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, ha esetleg lemaradna az akciós időszakról. 

A TB által támogatott kezelések ugyanis egész évben igénybe vehetők. Ennek a feltétele csupán csak annyi, hogy a vendégnek szakorvosi beutalóval kell rendelkeznie. Szerencsére mi még ebben is tudunk segíteni. A fürdőben ugyanis kéthetente szombaton reggel kilenc órától délután egy óráig lehetőség van szakorvosi vizsgálaton való részvételre.

Itt megállapítják, hogy milyen kezelések segíthetnek az adott probléma orvoslásában, illetve milyen hosszú kúra javasolt. A maximum egyébként 15 alkalom lehet, amit évente kétszer lehet kérni. A kezelések között pedig olyanok találhatók, mint a medencefürdő, az orvosi gyógymasszázs vagy a gyógyúszás. Szóval megéri igényelni a támogatást. 

Ha tehát ön is ízületi, mozgásszervi panaszokkal küzd, használja ki a lehetőséget! Gyógyuljon olcsóbban, kérjen szakértői tanácsot! 

Várjuk a Vulkánfürdőben!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!