Ajándékozzon egészséget egy vulkánfürdős utalvánnyal!

Karácsonyra mindenki valami értékeset és időt állót szeretne ajándékozni annak, aki közel áll hozzá. De biztos, hogy egy újabb pulóver vagy egy sál a legmegfelelőbb ajándék ilyenkor a fa alatt? Ezek mind csak tárgyak, amik idővel elhasználódnak, ráadásul könnyen feledésbe is merülnek.


Wellness-t ajándékozni viszont az egyik legtökéletesebb meglepetés lehet karácsonykor, egy ilyen utalvánnyal ugyanis szinte nem nyúlhatunk mellé. A közösen megélt élmények, az együtt szerzett meghitt pillanatok nem csupán hónapokra nyújtanak jó érzést, de örökre az emlékeink közt maradnak.  

De miért olyan jó ajándék még a wellness?

Gondoljon csak bele! Egy-egy tárgyat, például a fent említett pulóvert mi magunk is megvesszük, hiszen amúgy is szükségünk van rá, de wellnessre már kisebb eséllyel költünk. Pedig a pihenés, a kikapcsolódás nagyon fontos lenne az egészségünk érdekében.

De ha már az egészséget említettük és azt, hogy valami értékes dolgot szeretnénk ajándékozni, akkor kapcsoljuk csak össze ezt a két dolgot. A legnagyobb értékünk az egészség, ha pedig gyógyfürdő belépőt adunk, úgy gyakorlatilag egészséget adunk ajándékba. Egy néhány napos wellness pihenéssel nemtől és gyakorlatilag életkortól függetlenül bárkinek örömet szerezhetünk. Ráadásul mi döntjük el, meddig megyünk el az árban, és a beszerzése is csak néhány percet vesz igénybe.

Plusz egy érv, hogy megkönnyítsük a döntést: ha megvásárolja az ajándékutalványunkat, 15 százalék kedvezményt is adunk mellé.

Ha meggyőztük, és idén karácsonyra már egy vulkánfürdős wellness utalvánnyal szeretne mosolyt csalni a szerettei arcára, akkor nincs más dolga, mint írni nekünk. Mi pedig készségesen segítünk a részletek egyeztetésében.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020