Három dolog, amit mindenképpen ki kell próbálnia, ha télen jön hozzánk wellness-szelni

Az egyik a kültéri gyógyvizes medencénk, a második a kültéri pezsgőfürdő, a harmadik pedig a szaunavilág, illetve az ahhoz kapcsolódó panorámás pihenőtér. 

Nézzük ez utóbbit először! A Vulkánfürdő szaunavilágában mindenki talál magának megfelelő kabint. Van olyan, amiben fürdőruhában is lehet szaunázni, és olyan is, ahol klasszikus, meztelen szaunázásra van lehetőség. Van infra szaunánk és finn szaunánk is. Így az is tud nálunk szaunázni, aki a magasabb hőmérsékletet kedveli, ahogy az is, aki inkább a soft formulát pártolja. 

A vulkánfürdős wellness nem lehet teljes szabadtéri fürdőzés nélkül. Erre két egységben is van lehetősége. Az egyik a fürdő zárt udvara. Itt működik egy télen-nyáron üzemelő szabadtéri, forró vizes pezsgőfürdő. Ahol még nyakzuhany is van. Szóval az egész testet átmasszíroztathatjuk a víz segítségével.

A másik egység a klasszikus gyógyfürdő rész. A belső termálvizes medencéből lehetőség van átúszni a kültéri félfedett medencébe. Nagyon kellemes itt fürdőzni. A gyógyvíz gőzéből előtűnő Ság-hegy látványa igazán remek élménnyé teszi a szabadtéri fürdőzést.

És ha már látvány. Kicsit visszakanyarodva a szaunázáshoz, illetve az azutáni lazításhoz: a szaunavilágunk felső szintjén található egy panorámás belső pihenőtér. Az itteni nyugágyakból szintén a Ság-hegy látható. Jó itt lazítani akár egy kiadós szauna szeánsz után,  vagy pár hossz leúszását követően. Merthogy a Vulkánfürdőben még egy hat sávos úszómedence is található. Közvetlenül a gyermekmedencék mellett. Ezt a fürdőegységet is ajánljuk a vulkánfürdős wellness-szelést tervezőknek.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020