Családbarát munkahely 2019 – A Vulkánfürdő a Vas Megyei Közgyűlés különdíját kapta

Az idén is díjazták Vas megye családbarát munkahelyeit és cégvezetőit. A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő képviselője a Vas Megyei Közgyűlés különdíját vehette át.

Az elismeréseket azok a Vas megyei munkáltatók és munkahelyi vezetők kapták meg, akik jelentős lépéseket tesznek azért, hogy az adott vállalkozásnál a családi és a munkával kapcsolatos teendők könnyen összeegyeztethetőek legyenek. Továbbá a vezetőik intézkedési javaslataikkal, programjaikkal javítják a munkáltatók és a munkavállalók közötti együttműködést. 

 

A díjakat odaítélő szervezetek szerint ilyen vállalkozás a Szombathelyi Erdészeti Zrt., a RITMO Gépjárművezető-Képző Kft. A Vas Megye Családbarát Munkahelye díjat ez a két Vas megyei vállalkozás kapta meg. A Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője díjat pedig Kiss Katalin, a MAM-Hungária Kft. ügyvezető igazgatója vehette át.

 

 

A díjazottak számára a SAVARIA Család- és KarrierPONT, a Szebb Holnapért Család- és KarrierPONT, valamint a Vas Megyei Család- és KarrierPONT tárgyi és csapatépítő ajándékot biztosított. A díjjal együtt a konzorciumok média megjelenési lehetőséget is kínálnak a díjazottak számára – olvasható a vasmegye.hu-n.

 

A díjátadó eseményen a Vas Megyei Közgyűlés különdíjait is átadták. Az elismerést az idén a Szombathelyi Kőrösi Csoma Sándor Utcai Óvoda, valamint a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Kft. kapta meg.

 

A Vas Megyei Közgyűlés elismerésben részesítette továbbá:

 

– a Gotthárd-Therm Kft.-t és vezetőjét, a Szentgotthárd és Térsége Turisztikai Egyesületet és elnökét

 

– az I-KON Gazdasági Iroda Kft.-t és főkönyvelőjét

 

– Csepreg Város Területi Gondozási Központját és vezetőjét

 

– a Pannon Gazdasági Hálózat Egyesületet

 

– az E-Tudás Kft.-t

 

– a PRAKTIKER Kft.-t.

 

Családbarát munkahely díj elismerést a Vulkánfürdő már nem először kapott. Tavaly a száz munkavállaló alatti kategóriában vehetett át elismerést a fürdő ügyvezetője, Lóránt Gábor.

 

Fotó: Vasmegye.hu

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!