Foglaljon szállást Celldömölkön! – 25 százalék kedvezmény jár a fürdőbelépőkre

Már tervezi a tavaszi hosszú hétvégéket, esetleg a nyaralási lehetőségeket is kutatja? Érdemes feltérképeznie a celldömölki kínálatot. No, meg a kedvezményeket.

Egészen konkrétan a Szállás.hu ajánlatára gondolunk. Vagyis arra, hogy azok, akik ezen a szállásközvetítő oldalon keresztül foglalnak celldömölki szállást, 25 százalékos Vulkánfürdő kedvezményt kapnak. Az akció a felnőtt napi jegyeket érinti. 

Persze nem csak az akció miatt érdemes Celldömölkön wellness-szelni. Hanem azért is, mert a fürdőnk kínálatában minden megtalálható, ami a teljes feltöltődéshez szükséges: gyógyvíz, szauna világ, gyermek részleg, sóbarlang, úszómedence, pezsgőfürdő, szabadtéri és belső medencék. Mindez akcióktól függetlenül is kedvező áron.

És ez csak a wellness-kínálat. Ott van még a számos aktív kikapcsolódási lehetőség is.

Például a belvárosban található vallási értékek, az épített örökség, valamint a település határában lévő Ság hegy és a környékbeli borászatok. Itt akár tematikus túrákon is részt vehet. Vagy interaktív kiállításon nézheti meg a vulkánok működését. Merthogy a hegy lábánál lévő nem mindennapi dizájnnal készült Kemenes Vulkánpark Látogatóközpontban erre is van lehetőség.

De miért szól Celldömölkön minden a vulkánról?

Mert a Ság hegy egykor működő tűzhányó volt. Aminek a nyomai ma is tetten érhetők. Például a vulkán krátere valamennyire megmaradt, amit ma is bárki belülről szabadon megtekinthet. 

Ha kedvet kapott egy celldömölki wellness pihenéshez, nyaraláshoz, foglaljon szállást még ma! 

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!