Gyógyuljon a Vulkánfürdőben – olcsóbban

Az oldalunkon található tünetkezelőt nézte már? Érdemes kipróbálni, ha az egészségügyi panaszát gyógyfürdőben kezeltetné. Mondjuk TB támogatott kúra keretében.

A Vulkánfürdőben ugyanis erre is van lehetőség. Ezzel pedig jelentősen csökkenthető akár a gyógyfürdő belépő ára is.

De milyen panaszok esetén érdemes a Vulkánfürdőt választani, és milyen kezelések azok, amiket igénybe lehet venni nálunk.

Kezdjük ez utóbbival. A klasszikus gyógyfüdős kúra mellett kérhető iszapkezelés, részt vehetünk víz alatti gyógytornán, segíthet a panaszainkon az orvosi gyógymasszázs, a szénsavas fürdő, a gyógyvizes kádfürdő illetve a súlyfürdős kezelés.

Ha kíváncsi lenne arra, hogy melyik kezelés pontosan hogyan zajlik, ide kattintva megtekintheti.

De fontos arról is tájékozódni, hogy maga a celldömölki gyógyvíz milyen panaszok esetén segíthet. És nem csak akkor, ha TB támogatott gyógyfürdő kúrán vennénk részt. Hiszen a gyógyvíz az enyhébb panaszok esetén is hatékonyan alkalmazható. Akkor is, ha egyénileg, orvosi felügyelet nélkül mennénk fürdőzni.

Például, ha az elöregedéssel járó folyamatok következtében alakult ki porckopás az ízületekben, a gerincben… De hasonlóképpen hatékony a gyógyvíz, ha a mozgásszerveket körülvevő izmok, inak fájdalmát enyhítenénk. Vagy akkor, ha a túl sok stressz miatt lazítanánk.

Ha komolyabb a baj?

A Vulkánfürdő gyógyvize anyagcsere megbetegedések idült stádiumában, gyulladásos reumatológiai kórképek, ortopédiai, traumatológiai műtétet követő rehabilitáció esetén is hatékonyan alkalmazható.

Akár több napra is érkezhet hozzánk…

Ha kúraszerűen venne igénybe gyógyfürdős kezelést, akár a Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható Jufa hotelben is megszállhat. Így gyakorlatilag fürdőköntösben átsétálhat a szobából a gyógymedencékig. Vagy a szaunavilágig…

Mert ha már wellnessben gyógyul, miért hagyná ki ez a lehetőséget. Ha kezelőorvosa is engedélyezi, ragadja meg az alkalmat.

Jöjjön el hozzánk, ha gyógyfürdőben gyógyulna! A orvosi vizsgálatok időpontjáról, a TB támogatás igénybevételéről érdeklődjön a kapcsolati űrlapunkon keresztül.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!