Csak pár száz forintba kerül egy gyógyfürdőzés

Mennyibe kerül manapság egy gyógyfürdő belépő, és mennyit spórolhatunk akkor, ha TB-támogatott kúra keretében fürdőzünk?

Mutatjuk a Vulkánfürdő árait. Természetesen a kedvezményeket és az akciókat is. Merthogy az egyébként is kedvezőbb TB-támogatott kúrák árát mi még lejjebb vittük. Kíváncsi a részletekre?

Kezdjük a szimpla gyógyfürdő belépőkkel.

Egy felnőtt napijegy nálunk jelenleg 2 ezer 750 forintba kerül. Egy nyugdíjas jegy pedig 2 ezer 200 forint. Ehhez képest egy TB támogatással igénybe vett gyógyfürdőzés 900 forint. De ez még mindig csak az alapár. Ebből jön le az extra Vulkánfürdő-akció. Így lesz a végső kedvezményes ár 560 forint. Vagyis nagyjából negyed annyiba kerül a fürdőzés, ha valaki TB támogatással veszi igénybe a szolgáltatásunkat. 

Amihez egyébként nincs szükség túl sok mindenre. Ha indokolt a gyógyfürdős kezelés, a fürdő szakorvosa felírja a kúrát. A Vulkánfürdőben kéthetente szombaton lehet elvégeztetni a vizsgálatot reggel kilenc órától délután egy óráig. 

A szakorvos persze nem csak gyógyfürdőzést írhat fel.

Akár gyógyvizes kádfürdőt, iszappakolást, súlyfürdőt, szénsavas kádfürdőt, orvosi gyógymasszázst, víz alatti vízsugármasszázst és víz alatti csoportos gyógytornát is. Amik nálunk a medencefürdőhöz hasonlóan szintén kedvezményesen vehetők igénybe. Szinte mindegyik szolgáltatás esetében csak pár száz forint az önrész.

Kíváncsi lenne a pontos árakra? Tájékozódjon itt! De akkor is kattintson, ha a szakrendelések pontos időpontjára lenne kíváncsi. Az “Akció” menü alatt ezt is megtekintheti. 

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!