Celldömölki fürdőzés akár 25 százalék kedvezménnyel

Kösse össze a tavaszi wellnesst más celldömölki programmal is! Tegye még tartalmasabbá a kikapcsolódásra szánt tavaszi napokat!

Ha Celldömölk az úticél, a fürdőzés mellett szervezzen más kikapcsolódási lehetőséget is! A Ság hegy felfedezése kiváló tavaszi program. A helyi borászatok, a hegyi éttermek meglátogatását akár egy kellemes túrával is összekötheti. Így a gasztronómiai élvezetek mellett aktivitásra is sor kerülhet.

Ami után talán még jobban esik majd a gyógyvizes fürdőzés, a szauna és a masszázs.

De mielőtt még áttérnénk a Vulkánfürdő kínálatára, fontos megemlítenünk, hogy Celldömölkön egy országos szinten is elismert múzeum, látogatóközpont található. A Kemenes Vulkán Parkban rendkívül interaktív módon lehet megismerkedni a vulkánok működésével. Családosoknak kifejezetten ajánljuk ezt a programot. De önmagában az épület megtekintését is javasoljuk. A Kemenes Vulkán Park épülete ugyanis építészetileg is kiemelkedő alkotás. És még ezzel sincs vége a celldömölki turisztikia attrakcióknak. A városban ugyanis rengeteg az épített örökség. Főleg vallási látnivalókra gondolunk. A városunk egy ismert búcsújáróhely. A Mária-út is a településen át vezet. 

És, hogy miért célszerű összekapcsolni a wellnesst az egyéb látványosságok meglátogatásával, esetleg több napra érkezni Celldömölkre? Mert ha a Szállás.hu-n foglal szállást, a fürdő belépőből például 25 százalék kedvezményt kap, illetve a Kemenes Vulkán Park belépője is 30 százalékkal olcsóbb így…

Ha kedvet kapott egy kis tavaszi kikapcsolódáshoz, várjuk Celldömölkön! Nálunk akár olyan szállást is foglalhat, ami közvetlenül átjárható a fürdővel. A Jufa hotel ajánlatai itt. 

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!