Készüljön fel ön is már most a koronavírus járvány utáni wellness időszakra!

Válassza kikapcsolódása helyszínéül Celldömölköt és a Vulkánfürdőt! Hogy miért? Számos okunk van rá, hogy ezt tanácsoljuk.

Egyrészt azért, mert Celldömölk környékén rengeteg a természetközeli élmény, a látnivaló és a kulturális kikapcsolódási lehetőség is. A strandolási és wellness szolgáltatásokról nem is beszélve.

Konkrétabban

Kezdjük a fürdővel! A Vulkánfürdőben található külső és belső termálmedence, gyermek pancsoló, gyerekvilág csúszdákkal, sószoba, szauna világ, pezsgőfürdő, és ott vannak még a strandmedencék. Meg az egyedülálló panorámával rendelkező pihenőtér is.

Ez utóbbi a Ság hegyre néz.

Ami, mármint a Ság hegy a városunk másik nagy vonzereje. Egy egykor működő vulkánról van ugyanis szó. Egy olyan vulkánról, aminek a kráterében akár most is bárki tehet egy sétát. Ez a környék kis borászatain kívül sokakat vonz Celldömölkre.

Ahogy a hegy lábánál lévő Kemenes Vulkánpark Látogatóközpont is. Az épület talán neked is ismerős. Nem véletlenül, hiszen egy díjnyertes építészeti remekről van szó. Ami már önmagában megér egy kirándulást. De ami még ennél is érdekesebb, az a Vulkánparkba belépve várja a vendégeket. Egy lenyűgöző interaktív, vulkánokat bemutató kiállítás. 

És ezzel még mindig nincs vége. A város ugyanis vallási szempontból is fontos turisztikai célpont. Celldömölk népszerű zarándokhely, rengeteg az épített vallási örökség.

Talán ezt sem árt tudni.

Végül, visszakanyarodva a wellnesshez: Celldömölkön is adott a lehetőség arra, hogy olyan szállodában foglaljunk szobát, ami közvetlenül átjárható a fürdővel. A Jufa hálózat celldömölki szállodájában megszálló vendégek korlátlanul használhatják a fürdő szolgáltatásait. Szerintünk ez sem egy rossz opció.

Ha tehát tervezgeti már, hogy a koronavírus járvány lecsengése után hova menne kikapcsolódni, és nem egy nyüzsgő turistacélpontot választana, szerintünk Celldömölk ideális helyszín lesz.

Mi várjuk szeretettel! Lélegezzen fel nálunk!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!