Ha már a nyarat tervezi… – Nézze meg, milyen szabadtéri medencék várják a Vulkánfürdőben!

Ha már a nyarat tervezi… Kíváncsi arra, hogy milyen medencék találhatók a Vulkánfürdő strand részén? Mutatjuk.

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő elnevezéséből talán lehet következtetni a kínálatra. A strandon ugyanis a gyógyulni vágyók és a családi, fürdőzős élményeket keresők is találnak maguknak ideális medencét. A gyógyfürdőzésre vágyók egy egész évben üzemelő termálvizes medencében lazíthatnak. Ami valójában egy félig fedett rész, egy olyan medencés egység, amit a belső medencékből lehet megközelíteni. Szóval még hűvösebb időben is ideális. Ezt a gyógyvizes lazításra vágyóknak ajánljuk. A strandolós élményeket keresőknek viszont ott az 560 négyzetméter vízfelületű élménymedencénk. Ami nem csak egy szimpla medence. Az itt fürdőzőknek ugyanis buzgárok, szökőkutak, örvények és különféle hidromasszázs elemek segítenek kikapcsolódni.

De ha ez még mindig nem lenne elegendő a teljes ellazuláshoz, ott van a szabadtéri pezsgőfürdőnk is. Ami egyébként egy gyógyvizes medence. Szóval télen-nyáron üzemel, gyakorlatilag egész évben használható.

És akkor még a szabadtéri gyermekmedencékről nem is beszéltünk…

Ahogy az egy igazi strandhoz illik, nálunk is van csúszda és pancsoló is. Íme, erről egy fotó.

Mondhatni tehát, hogy a Vulkánfürdőben az egész család jól érzi magát. És nem csak akkor, ha verőfényes napsütés van. Nálunk ugyanis akkor is élmény a fürdőzés, ha netán rosszabbra fordul az időjárás. A belső egységben ugyanúgy van csúszdázós gyerekvilág, családi medence, gyógyvizes és szauna részleg is. No, meg úszómedence is. Amit szerintünk egy nyári lazítás alkalmával is érdemes kipróbálni. 

Ön hogyan döntött?

Szívesen lazítana nálunk? Ha ez így van, és a koronavírus-járvány után újra útra kelne, mi szívesen látjuk. Legyen szó családi nyaralásról, gyógyfürdős kúráról vagy egy wellness napról, a Vulkánfürdő ideális választás.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!