Néhány apró élmény, amit átélhet a Vulkánfürdőben, ha hozzánk jön a nyáron strandolni, vakációzni

A koronavírus-járvány után az élményeket is egészen máshogy értelmezzük majd. Az idei nyáron feltehetően az apróbb dolgoknak is tudunk majd örülni. Talán azoknak is, amikre eddig oda sem figyeltünk igazán. Hogy mikre gondolunk?

Legfőképpen arra, hogy mehetünk fürdőzni, strandolni… A lehetőség már önmagában is élményszámba megy. Ha ki lehet mozdulni, már az óriási dolog lesz. És nem csak annak örülünk majd, ha külföldre eljutunk, hanem valószínűleg egy jó kis hazai wellness is boldogságot vált ki belőlünk.

És ezután talán a természeti értékekre is jobban rácsodálkozunk. Mondjuk arra, ami Celldömölknek megadatott. Közülük is elsőként a Ság hegy. Ami nem csak úgy válthat ki élményt, ha megmásszuk, hanem úgy is, hogy wellness közben a medencéből csodáljuk. Vagy mondjuk a Vulkánfürdő szauna világának pihenőteréből.

De mindez nem érne semmit, ha nem lennénk egészségesek. Most talán azt is jobban tudjuk értékelni, hogy betegségtől mentesen élvezzük az életet. Az olyan kényeztető dolgokat is, mint mondjuk egy pezsgőfürdőzés. Korábban teljesen természetes volt, hogy gyógyvízben tudunk gyógyulni. Ma talán azt is jobban értékeljük, hogy a természet ereje által vagyunk képesek erősíteni a szervezetet. 

Sőt, szerintünk még a wellnessre szánt idő is tartalmasabb lesz ezután, mint korábban. Mivel tudjuk, hogy mekkora érték az, ha van lehetőség kikapcsolódni, van szabadság, talán ezt az időt sokkal jobban kihasználjuk.

Méghozzá együtt, akár azokkal az idősebb családtagokkal, akikkel eddig nem volt ajánlott találkozni, érintkezni. 

Mi már nagyon várjuk, hogy így legyen. Jöjjön el hozzánk!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!