A pünkösdi hosszú hétvégén már nyitva a strand

Május 30-ától újra fogadunk vendégeket a Vulkánfürdőben. A két hónapos kényszerszünet után május végétől ismét lehet fürdőzni nálunk. Az újranyitásra persze csak bizonyos korlátozások mellett van lehetőség.

Vagyis, ahogy más fürdőkben, úgy nálunk sem lehet majd használni a wellness részleget. Egyelőre csak a strand egységet vehetik birtokba a vendégek. És azt is csak úgy, hogy bizonyos biztonsági előírásokat betartanak. Merthogy az eddig megszokottól eltérő szabályozásokra lehet számítani. Persze mindez a fürdőzés élményéből semmit sem von le. Csupán arra ad lehetőséget, hogy a fürdőzők egymástól nagyobb távolságot tarthassanak. Ezzel is biztonságosabbá téve a fürdőzést. Mindezek mellett természetesen más higiéniai intézkedéseket is hoztunk. Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy fürdőzés biztonságos és ezzel együtt élményteli legyen mindenki számára. 

Akár már a pünkösdi hosszú hétvégén is strandolhat nálunk

Ha úgy dönt, hogy elég a bezártságból és a Vulkánfürdőben ünnepelné az újbóli szabadságot, szeretettel várjuk.

Május 30-ától nyitva vagyunk, így akár a pünkösdi hosszú hétvégét is nálunk töltheti. 

Amennyiben több napra érkezne, a szálláslehetőségekről a fürdővel közvetlenül átjárható Jufa hotel oldalán tájékozódhat. Ha pedig bármilyen kérdése lenne az újranyitásról, azt akár a weboldalunkon keresztül is felthetei. Ehhez ide kell kattintania.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!