A pünkösdi hétvégén nyitunk – Nyárias időjárás várható

Akár 30 fok közeli hőmérséklet is lehet. Nyárindító strandolásra kiváló időt ígérnek. A Vulkánfürdő pontos nyitásának dátum: május 30.

Pünkösdtől tehát újra várjuk a vendégeket a fürdőben. Igaz, egyelőre csak a strand rész lesz nyitva. A szabályozás sajnos ennél többet nem enged. De ahogy az időjárás előrejelzést nézzük, ez talán nem is olyan nagy probléma. Ahogy a naptár szerint beköszönt a nyár, úgy érkezik meg a nyárias idő is. Persze kánikula nem várható, de a melegebb vizű kültéri medencékben szerintünk kellemes lesz lazítani.

És ha már nyári meleg: az hosszabb távú előrejelzés szerint júniusban 25 fok körüli hőmérséklet lesz a jellemző. A hónap végén lehet 30 fokos nappalokra számítani. De júliusban is ugyanez a “menetrend”. Akkor is kezdetben 27-28 fok lesz, aztán a hónap végén várható 30 fok, ami nagy valószínűséggel augusztusban is kitart. 

Igazi, hosszú forró nyár nem valószínű az idén.

Most úgy tűnik, inkább kellemesen napos lesz a szezon. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy feltehetően inkább azokat a strandokat választjuk majd, ahol van meleg vizű medence. A természetes vizek nem biztos, hogy kellőképpen felmelegednek az idén.

Jöjjön el hozzánk a nyáron (is)! Strandoljon a Vulkánfürdőben!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!