Celldömölk most az egyik legideálisabb nyaralási helyszín

Tudta, hogy a Vulkánfürdő wellness része és strand egysége közvetlenül átjárható a Jufa hotel szállodájával? Ez így van, vagyis ha olyan vidéki helyszínt keres a nyári vakációhoz, ahol nincs túlzott nyüzsgés és a strandolás lehetősége is adott, Celldömölk ideális lehet. 

Persze ne feledjük azt se, hogy a fürdőtől nem messze magasodik a Ság hegy is, ami aktív időtöltésre, természetközeli programok szervezésére kínál lehetőséget. Vagyis ha Celldömölköt választja, a város zajától távol, vidéki környezetben gyűjthet igazi nyaralós élményeket. Amire mostanában talán nagyobb az igény, mint korábban. Legalábbis a felmérések azt mutatják, hogy szívesebben megyünk vakációzni olyan helyre, ahol nincs zsúfoltság, de azért az élményekről se kell lemondani. 

Celldömölk, a Vulkánfürdő és a stranddal közvetlenül átjárható Jufa Hotel ezt kínálja. Minőséget, remek nyári élményeket.

A fürdőnk egyébként a pünkösdi hétvégől már nyitva. Legalábbis a strand egység. A szabadtéri élményfürdő és a lazítós medencék már várják a vendégeket. Legyen szó egynapos kikapcsolódásról vagy hosszabb nyaralásról, a celldömölki fürdővel mindkét esetben számolhat.

Persze szállást nem csak a Jufa hotelben tud foglalni. Ha nem prioritás, hogy a fürdővel közvetlenül átjárható legyen a szálloda, más opciónk is van. Apartmanokat, kisebb magánszállásokat a Szállás.hu oldalán többet is talál. Olyat is, amelyiknél a foglalás mellé 25 százalékos Vulkánfürdő belépő kedvezmény is jár. Így jóval kedvezőbb lesz a strandolás. Érdemes ezeket feltérképezni.

Éljen a lehetőséggel, használja ki a kedvezményeket! Jöjjön Celldömölkre nyaralni!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020