Már a fürdővel közvetlenül átjárható JUFA hotel is nyitva

Újabb jó hírünk van. Már nem csak a mi, hanem a fürdővel közvetlenül átjárható JUFA Vulkán Therme-Resort is nyitva. Vagyis ha több napra érkezne hozzánk, annak semmi akadálya. A szobafoglalás a június 11-ét követő időszakra már lehetséges.

De ugyanúgy fogadnak már vendégeket a JUFA kempingjében, illetve mobilház bérlésére is adott már a lehetőség. Ez utóbbi két szállástípus foglalása esetén is természetesen adott a vulkánfürdős fürdőzési lehetőség. A szálloda és a kemping vendégei ugyanúgy korlátlanul használhatják a szolgáltatásainkat, mint a szálloda vendégei. Amik – mérmint a fürdő szolgáltatásai – sajnos egyelőre valamelyest korlátozottak. Jelenleg ugyanis csak a strand üzemelhet. Ez persze nem azt jelenti, hogy wellness élményekben ne lenne része a Celldömölköt választóknak. A gyógyvizes medencéink mellett, az élményfürdős medencénk, a gyermek csúszdamedence és a kültéri pezsgőfürdő is üzemel. 

Foglaljon szállást Celldömölkön! Válassza akár a Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható négycsillagos JUFA szállodát. A hotel weboldala itt.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!