A Kisalföld.hu is Celldömölköt ajánlja – Jöjjön el hozzánk Ön is!

Tartalmas nyári kikapcsolódáshoz ajánlja Celldömölköt a Kisalföld.hu. Ahogy fogalmaznak: Celldömölk az a kisváros, ahol jó sétálni, megpihenni, fürdőzni, hegyet mászni, cukrászdába beülni, esetleg a vulkán gyomrába leereszkedni – mert itt még azt is lehet. 

És ez valóban így van. Annak ellenére, hogy Celldömölk egy kisváros, rengeteg a látnivaló. Meg persze az attrakció. Köztük a Vulkánfürdő. Amiről egyébként a cikkben is említést tesznek. Ahogy a természeti értékekről és az épített örökségről is. Meg persze arról, hogy Celldömölk jegyzett zarándokhely. A város ugyanis az ausztriai Mariazell úgynevezett „kistestvére”.

Szóval ha nálunk jár, nem csak a fürdő környékét érdemes felfedeznie, hanem a városban is célszerű egy nagy sétát tenni. 

Ne siessen sehova! – Ossza el a programokat akár több napra!

Amennyiben hosszabb időre jönne hozzánk, egy nap szólhat a vallási emlékek, a város megismeréséről, egy a Ság-hegy, a Kemenes Vulkánpark felfedezéséről, egy pedig a környék attrakcióinak megismeréséről. Mondjuk egy gokartozásról az ostffyasszonyfai Pannónia Ringen, vagy mondjuk egy sümegi kirándulásról. Mindezek mellett persze ne feledjük a wellness élményeket se. Ha Celldömölkön jár, feltétlenül látogasson el a Vulkánfürdőbe! Egy teljes napot mindenképpen szánjon a gyógyfürdős relaxálásra, a strandolásra.

Jöjjön el hozzánk, kapcsolódjon ki Celldömölkön!

Ha pedig kíváncsi arra, hogy mi mindent ajánl még a Kisalföld cikke, kattintson ide.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!