Celldömölkön borúsabb időben sem kell lemondani a strandolás élményéről

Ne mondjon le a strandolás élményéről akkor sem, ha felhősebb, szelesebb az időjárás! A Vulkánfürdő strand egységén több olyan medence is üzemel, amiben hűvösebb időben is kellemes fürdőzni. Meg persze ott vannak a beltéri medencék is.

A Vulkánfürdő gyógyfürdős egységének külső medencéje kellemesen meleg vizű: 35-36 fokos. Ráadásul a medence széltől is védett. Sőt, még egy-egy váratlan eső elől is van hova behúzódni. Ez a medence télen is üzemel. 

Persze nem csak a szabadtéri gyógymedence vize kellemesen meleg, hiszen a kültéri élménymedencékben sem fogunk fázni, ha netán elbújik a nap strandolás közben. Ahogy a szabadtéri pezsgőfürdőben sem. Merthogy a Vulkánfürdőben ilyen is van. Ez a medence 33-34 fokos.

Aztán ha nem csak átmeneti lenne a rossz idő, ott a beltéri egység.

A Vulkánfürdő  fedett fürdő részlegén a gyermek pancsolók mellett csúszdázós egység, gyógymedencék és úszómedence is található.

Szóval attól még, hogy a strandoláshoz betervezett napon borús lett az idő, nem kell lemondani vizes programról. A Vulkánfürdőben ilyenkor is élmény a kikapcsolódás.

Várjuk Celldömölkön!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!