Akciós gyógyfürdő kezelések – Gyógyfürdős kúra a nyaralás alatt

Kösse össze a nyári vakációt a gyógyfürdős kúrával! Használja ki, hogy a Vulkánfürdőben egész évben kedvezményesen kérhetők az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által támogatott kezelések.

Sőt, a fürdő gyógyászatán kéthetente szombatonként még orvosi rendelést is tartunk. Vagyis nálunk nem csak a kezléseken való részvételre, hanem azok feliratására is van lehetőség. A mellékelt információs anyagban a nyári szakrendelések időpontját is megtalálja. Ahogy az egyes kezelések kedvezményes árait is. 

Éljen a lehetőséggel, jöjjön el vakációzni Celldömölkre, használja ki közben a TB támogatást és érvényesítse az extra akciót is.

A medencefürdő támogatott ára most 900 forint helyett csak 560 forint. De sok más mellett az orvosi gyógymasszázs is jóval olcsóbb: jelenleg csupán 500 forintot kell fizetni érte. 

És ez csak pár kezelés. Amennyiben önnél is indokolt a gyógyfürdős kezelések igénybevétele, érdemes kihasználni a lehetőséget.

Várjuk Celldömölkön! Ha távolabbról jönne hozzánk és hosszabb időt töltene nálunk, foglaljon szobát a fürdővel közvetlenül átjárható JUFA hotelben. Árak, részletek itt.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020