Jön a 34 fok – Irány a Vulkánfürdő!

Úgy tűnik, hamarosan megérkezik a nyári kánikula. Az előrejelzések szerint a következő napokban akár 32-34 fok is lehet. 

Ráadásul most még csapadék sem nagyon várható. Egy-két rövidebb felhős időszakot leszámítva kifogástalan strandidő lesz – legalábbis a nyugati országrészen. Mindezt az Országos Meteorológiai Szolgálat közölte az előrejelzésében. 

Hasonlót jósol egyébként az Időkép is. A hét második felére itt is 30 fok feletti hőmérsékletet várnak. A hétvégére viszont jön egy kis enyhülés. Persze hideg nem lesz: 24-25 fokkal számolhatunk. Ami ugyan nem kánikula, de egy termálfürdős strandon ez is kitűnő időnek számít. A melegebb vizű medencékben biztosan nem fogunk fázni.

A természetes vizeknél már más a helyzet. Azok valószínűleg annyira nem melegednek fel a következő napokban, hogy kellemes legyen a fürdőzés. Így ha strandélményt szeretne, válasszon termálfürdős strandot. Jöjjön akár a Vulkánfürdőbe!

A távolabbra mutató időjárás előrejelzést nézve egyébként hasonlóan biztató a helyzet. A hónap második felétől ismét 30 fok körüli nappali hőmérsékletre kell számítani. 

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020