Korlátlan wellness a szállás mellé

Több napos celldömölki kikapcsolódást tervez és a programok nagy részét a fürdőzés teszi majd ki? Akkor önnek is a Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható négycsillagos Jufa hotelben kell szállást foglalni.

Így a szállás mellé korlátlan wellness jár. Ami nem csak vizes élményeket foglal magába. A szauna világ használatáért sem kell pluszban fizetni. Vagyis gyógyfürdőzés, a strandmedencék, a csúszdák és gyermekvilág használat, no meg a pezsgőfürdős lazítás is a csomag része.

De mennyibe kerül egy több napos celldömölki kikapcsolódás?

Az induló ár éjszakánként nagyjából 30 ezer forint. Ami a fenti wellness szolgáltatások korlátlan igénybevételét tartalmazza már. Persze ez az összeg változhat. Időszaktól, a szoba típustól és az ellátás igényétől függően az árak módosulhatnak. Így ha a pontos szobaárakra lenne kíváncsi, kattintson a Vulkán Fürdő Resort saját felületére vagy informálódjon a valamelyik ismert szállásközvetítő oldalon.

Ha elbújna kicsit a világ elől, de a vizes élményekről és a wellness kényelméről nem mondana le, jöjjön Celldömölkre! Foglaljon szállást a Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható Jufa hotelbe!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!