Ne várjon télig a gyógyfürdős kúrával!

A derék és az ízületi fájdalom nem csak télen jelentkezik. Azaz nem csak télen jöhet jól egy kellemes gyógyfürdős relax. Igaz, a nyári meleg ritkábban idéz elő panaszokat, de azért akinek érzékenyek a mozgásszervei az időjárás változásra, ilyenkor is érezhetnek panaszokat.

Persze ízületi bántalmak nem csak betegség kapcsán vagy idősödés hatására jelentkezhetnek. Előfordul, hogy meghúzódik, megrendándul valamelyik mozgásszerv. Az ilyen esetek pedig megintcsak nem évszakhoz köthetők. Sajnos nyáron is előfordul, hogy túlterheljük magunkat. Ilyenkor pedig bizony jól esik a gyógyvízben “ázni”. Főként az olyan gyógyvizekben, amelyeknek az összetevői támogatják az ízületeket a regenerálódásban. A celldömölki gyógyvíz például ilyen. Legyen szó túlerőltetésről, elöregedésből adódó ízületi panaszról, nálunk eredményesen kezeltetheti ezeket a problémákat.

Akár kúraszerűen is.

És nem csak télen. Ha úgy dönt, hogy a nyaralást összekötné egy hosszabb gyógyfürdő kúrával, a Vulkánfürdő jó választás. De nem csak azért, mert a víz összetevői remekül kezelik az ízületi problémákkal összefüggő panaszokat, hanem azért is, mert nálunk most kedvezményesen kérhetők a TB-támogatott gyógykezelések. Akár a gyógyvizes medencefürdő is. Amennyiben a szakorvosa önnek is felírta a kúrát, nálunk gyakorlatilag pár száz forintba kerül csak a gyógyfürdőzés.

De akkor sincs gond, ha még nem járt orvosnál. Kéthetente szombaton nálunk is kérhet szakorvosi vizsgálatot, illetve igényelheti a TB-támogatást.

Ne várjon télig az ízületi panaszok kezelésével! Ha teheti, kösse össze a gyógyfürdő kúrát a nyári vakációval.

Részletek itt.

 

Várjuk Celldömölkön!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!