Hosszú hétvégés wellness – Zárja Celldömölkön a nyarat!

Zárja a nyarat celldömölki strandolással! Vagy ha az időjárás ezt nem engedné, válassza a beltéri gyógymedencét és a fedett családi egységet. Igen, merthogy nálunk az időjárás se befolyásolja a élménygyűjtést. Legyen verőfényes napsütés vagy borús idő, a wellness-ről nem kell lemondania.

Ráadásul a Vulkánfürdőben jóval olcsóbb a napijegy, mint a környező strandokon. Ha minket választ, több ezer forintot is spórolhat. Úgy, hogy a szolgáltatások tekintetében sem kell kompromisszumot kötnie. Nálunk éppúgy van lehetőség beltérben csúszdázni és gyógyvizes medencében, pezsgőfürdőben lazítani, mint a környező, országos hírű fürdővárosok létesítményeiben.

Igaz, a medencék számát tekintve a Vulkánfürdő a közepes méretű fürdők közé tartozik, de ez nem azt jelenti, hogy nálunk ne lenne adott minden a teljes feltöltődéshez. 

Szaunavilág, csúszda részleg, gyógyvizes medencék, kültéri és beltéri élményfürdő, masszázs és pezsgőfürdő… Zárja egy kiadós celldömölki wellness-szel a nyarat! Jöjjön el a hosszú hétvégén a Vulkánfürdőbe! 

Az árakról és az akciókról részletek itt. 

Idősödőknek, fiataloknak, családosoknak… A Vulkánfürdő mindenkinek kínál lehetőséget a kikapcsolódásra!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!