Az idén 15 éves a Vulkánfürdő – Együtt ünnepeltünk a strandolókkal

Az idén 15 éve annak, hogy megnyitotta a kapuit a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő. A jubileumot az államalapítás napján a fürdőzőkkel közösen ünnepeltük.

Augusztus 20-ára szerveztünk színpadi produkciókat, volt zumba, kutyás agility, tűzoltó bemutató, kirakodóvásár, ugrálóvár, és persze a korábbi években már megszokott, rendkívül kedvelt habparty sem maradt el. 

A szülinapi eseményünk megnyitóján Ágh Péter országgyűlési képviselő mondott köszöntőt, aki egyebek mellett azt is kiemelte, hogy Celldömölk mára már kinőtte magát. Sok más fejlesztés mellett a fürdőnek hála, a város népszerű turista célponttá vált. 

Minderről, a fürdő elmúlt 15 évéről természetesen Fehér László, a város polgármestere és Lóránt Gábor, a fürdő igazgatója is szólt a beszédében.

A megnyitó után a strandolókkal közös tortázás következett, majd kezdetét vette a színpadi produkciókkal és különféle családi programokkal színesített egész napos ünneplés.

Köszönjük, ha Ön is velünk ünnepelt, illetve hálásak vagyunk mindazoknak, akik az elmúlt 15 évben ellátogattak hozzánk. Bízunk benne, hogy közülük sokan hamarosan újra nálunk lazítanak.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020