Ne feledje, a Vulkánfürdő gyógyászati akciói ősszel is folytatódnak!

Vagyis a TB támogatott kezelésekre továbbra is extra kedvezményt adunk. Például egy, kúra keretében igénybe vett gyógyító fürdőzés csupán 560 forintba kerül.

És ez csak egy kezelés a sok közül. Ugyanúgy kedvezményesen kérhető gyógyvizes kádfürdő, iszappakolás, súlyfürdő, szénsavas kádfürdő, orvosi gyógymasszázs, tangentor és a víz alatti csoportos gyógytorna is. Persze csak azoknak, akiknek szakorvos írta fel a kezeléseket. Igen, merthogy az OEP támogatott kezelések csak ebben az esetben kérhetők. Így az extra kedvezményt is csak akkor tudjuk adni, ha a kezelést személyre szólóan írta ki a szakorvos. Amire egyébként a fürdőben szintén van lehetőség. Szeptemberben, októberben, novemberben és decemberben is tartunk szakrendelést. 

Vagyis ha egy helyen kérné az orvosi vizsgálatot és kezeléseket, a Vulkánfürdő idális választás.

Már csak azért is mert nálunk még plusz kedvezmény is jár az egyébként is rendkívül kedvező TB támogatott kezelésekhez.  A pontos árak és a szakrendelések időpontjai a mellékelt plakáton. 

Várjuk ősszel is a Vulkánfürdőben! Legyen szó szimpla gyógyfürdőzésről, lazító wellness-ről vagy gyógyfürdős kúráról, a Vulkánfürdő ideális választás.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!