Őszi wellnesst tervez? – Mindenképpen nézze meg a celli Jufa ajánlatait!

Foglaljon őszi kikapcsolódást a Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható négycsillagos Jufa Vulkan Thermen-Resort-ba, és 5 százalék bónuszt kap ajándékba. Persze mindez csak akkor jár, ha a szálloda honlapján fixálja a kikapcsolódást. 

És, hogy miért a Jufa?

Mert a szállásdíjban a fürdőbelépő is benne van, közvetlen az átjárás a Vulkánfürdőbe. Vagyis akár fürdőköntösben is átsétálhat a szobából a gyógyvizes medencékhez. Vagy a szaunavilághoz, a pezsgőfürdőhöz, a családi részlegre vagy a télen, nyáron üzemelő kinti medencékhez. 

Bizony, ennyi minden várja a Vulkánfürdőben. Ami pedig a szállodát illeti: a hotel szobái természetesen klimatizáltak és saját erkélyük is van, bőséges a félpanziós ellátás és még családbarát, kutyabarát is a hely.

De ne feledje a környék kínálta kikapcsolódási lehetőségeket se! 

A szállodától pár száz méterre található a Ság hegy, ahol nem csak az egykori vulkán kráterében tehetünk kirándulást, hanem egy interaktív vulkán-múzeumba is benézhetünk. Ha Celldömölkön jár, a Kemenes Vulkánparkba is el kell látogatnia. Meg persze a város épített örökségét is fel kell térképezni – és ez csak néhány a környékbeli attrakciók közül.

Szóval ha őszi kikapcsolódást tervez, és Celldömölk is számításba jöhet, használja ki a Jufa akcióját. Foglaljon szállást közvetlenül a hotel oldalán, és zsebelje be az ajándékot!

Kattintson ide a részletekért!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!