Öt szolgáltatás, ami élménnyé teszi az őszi wellnesst

Ha gyógyfürdőzni megyünk, rendszerint csak a vízben üldögélve lazítunk. Pedig ennél jóval több szolgáltatás vár szinte mindegyik fürdőben. Közülük ráadásul sok ingyenes. A Vulkánfürdőben legalábbis több jár egy belépőhöz, mint egy szimpla fürdőzés.

Nálunk a pezsgőfürdő használatáért például nem kell pluszban fizetni. És az úszómedence is plusz költség nélkül használható. Sőt, még a csúszdázós családi részlegre való belépésért sem kell extra díjat fizetni. Aztán ott van a szauna világ, meg a különféle masszázsok is. Amik ugyan már fizetős szolgáltatások, de szerintünk egy őszi wellnesshez ugyanúgy hozzátartoznak, mint a pezsgőfürdőben való lazítás.

Képzelje csak el: már reggel eljön hozzánk, a napot egy úszással indítja, majd az elfáradt izmokat a szaunában lazítja el. Az izzadás után aztán relaxál kicsit a panorámás pihenőterünkben, majd jöhet a gyógyvizes lazítás, akár a pezsgőfürdő. Ezt követően a laza izmok további átmozgatásához alkalmas lehet egy masszázs, majd egy délutáni relax után következhet egy kis levezető gyógyfürdőzés. Mondjuk a szabadtéri termálmedencében, ahol ilyenkor, ősszel már igazán hangulatos fürdőzni. Az, amikor a vízről felszálló gőzben relaxálhatunk, egészen felemelő érzés.

Próbálja ki! Ahogy a fent ajánlott egyéb wellness szolgáltatásokat is. Tegye igazi élménnyé az őszi kikapcsolódást! Jöjjön Celldömölkre fürdőzni!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!