Milyen betegségek esetén hatásos a celldömölki gyógyvíz? – Fürdőzzön támogatással!

A Vulkánfürdő gyógyvize hivatalosan nátrium-hidrogénkarbonátos-, kloridos típusú, lágy, nagy fluorid tartalmú, kevéssé szulfidos meleg víz. Mindez azt jelenti, hogy az alkalmazása főleg ízületi panaszok esetén hatásos.

Különösen a korral együtt járó öregedési folyamat következményeként a gerincben és a mozgásszervekben kialakult idült porckopások miatti panaszok kezelésére. De segíthet a víz az ízületeket körbevevő izmok és inak fájdalmának enyhítésében, továbbá idült gyulladásos reumatológiai kórképek, ortopédiai, traumatológiai műtétet követő rehabilitáció, derékfájás, derékból kisugárzó fájdalmak, statikai zavarok, tartási rendellenességek (gerincferdülés), stressz, túlterheltség esetén is.

Ráadásul a nálunk igénybevett kúrákra kérhető támogatás

A Vulkánfürdőben ugyanis igényelhetők a társadalombiztosító által támogatott kezelések. Köztük a gyógyfürdőzés, mint szolgáltatás is. 

Fontos megjegyezni, hogy nálunk a központi támogatáson felül még extra kedvezmény is jár a gyógyulni vágyóknak. A fent említett gyógyfürdőzés is így csak 560 forintba kerül. 

Persze ahhoz, hogy ön is élhessen a lehetőséggel, nem elég csak jelezni az igényét, hanem szakorvosi vizsgálaton is részt kell venni. Ezt követően kerülhet sor a gyógyfürdős kúrára. Ami egyébként évente kétszer 15 alkalom lehet. 

Hol lehet kérni a szakorvosi vizsgálatot?

Nálunk, a Vulkánfürdőben erre is van lehetősége. Kéthetente szombatonként szakrendelést is tartunk a fürdő gyógyászatán.

A pontos időpontok és a kedvezményes szolgáltatások listája a mellékelt plakáton.

Gyógyuljon a vulkán erejével, fürdőzzön Celldömölkön ősszel is!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!