Akciós gyógyfürdőzés – Mindössze 560 forint egy medencefürdős kezelés

Ne feledje: még mindig akciósak a TB által támogatott gyógyfürdős kezelések a Vulkánfürdőben. Egy gyógyfürdős lazítás így mindössze 560 forintba kerül. 

Nálunk ugyanis még az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által támogatott kezelések árából is jócskán jön le kedvezmény. Így lehetséges, hogy a gyógyvizes medencefürdő 900 forint helyett mindössze 560 forint. 

Persze nem ez az egyetlen szolgáltatás, amihez jár a Vulkánfürdő kedvezmény. Az orvosi gyógymasszázs csupán 500 forint, egy iszappakolás pedig csak 380 forint.

Igaz, az akcióval nem élhet mindenki. Csakis indokolt estben kérhetők ezek a kezelések. Ennek igazolására pedig szakorvos által kiállított beutalóra van szükség. 

Jó hír azonban, hogy minderre – azaz szakorvosi vizsgálatra – szintén van lehetőség a Vulkánfürdőben. A rendeléseket kéthetente szombaton tartjuk. 

Ha tehát ön is úgy érzi, hogy jót tenne az ízületeinek egy gyógyfürdős kúra, ne várjon. Jöjjön el hozzánk és használja ki, hogy az OEP támogatáson felül még extra kedvezmények is járnak önnek.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020