A téli wellnessről azért talán nem kell lemondani…

Fürdőzésre, szaunázásra ugyan most nincs lehetőség, de a téli wellnessről azért talán nem kell lemondani. Ha az újonnan bevezetett intézkedésekkel sikerül visszaszorítani a koronavírus-járvány terjedését, és az oltóanyag is rövid időn belül elkészül, remélhetőleg még ebben a szezonban is átélhetjük a téli fürdőzés és szaunázás élményét. Akár Celldömölkön, a Vulkánfürdőben. És, hogy milyen élményekre gondolunk pontosan?

Az, amikor a szabadtéri medencében üldögélünk és száll fel a gyógyvíz gőze, közben pedig szállingózik a hó, az egészen felemelő érzés. Ahogy az is, amikor a téli borzongást egy kiadós szaunázással ellensúlyozzuk. No, meg utána egy kiadós relax-szal. Olyan helyen, mint mondjuk a Vulkánfürdő pihenőtere.

Innen remek kilátás nyílik a Ság hegyre. Képzelje csak el, hogy bent a kellemes meleg, kint pedig a téli hegy látványa. Jól hangzik, igaz?

Ha átélne hasonlót, természetesen a koronavírus-járvány lecsengése után szeretettel várjuk. Jöjjön, fürdőzzön, szaunázzon nálunk, élje át a Vulkánfürdőben azt, milyen érzés újra szabadon, a koronavírussal kapcsolatos félelemtől mentesen kikapcsolódni.

Maradjunk kapcsolatban, kövesse a Vulkánfürdő információit, akciót!

 

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!