Tipp! – Ha már most tervezgetné a jövő évi nyaralást…

Ne feledje, hogy a Szállás.hu-n keresztül történő foglalások esetén 25 százalékkal olcsóbb a Vulkánfürdőbe szóló fürdőbelépő.

Már amennyiben Celldömölk környéki szállást választ. Jól hangzik, igaz? És ez még mindig nem a legjobb tippünk. Ha ugyanis a fürdővel közvetlenül átjárható Jufa hotelben foglal szobát, a fürdőzésért, a szaunázásért nem kell pluszban fizetnie. Merthogy ebben a szállodában a csomagárak tartalmazzák a korlátlan wellnesst.

És, hogy miért Celldömölk és miért a Vulkánfürdő?

Mert a fürdővárosban nem csak wellness-szelni, hanem kirándulni  is tud, illetve számos tudományos és kulturális program várja. Az előbbi főként a vulkánokhoz kapcsolódik. Hiszen a város határában lévő Ság hegy egy korábban aktív vulkán. Aminek a működését a Kemenes Vulkánparkban interaktív módon ismerheti meg. De ne hagyja ki a kulturális programokat se! Már amennyiben érdeklődik a vallási emlékek iránt. Celldömölk ugyanis ismert katolikus zarándokhely.

 Végül néhány érv a Vulkánfürdő mellett.

A celldömölki fürdő vize kiváló a mozgásszervi panaszok kezelésére, saját gyógyászatunk van és TB-támogatott kezelések is kérhetők nálunk. De nem csak a gyógyulásra vágyóknak érdemes minket választani. A fürdő kiváló relax hely. A pezsgőfürdő, a télen-nyáron üzemelő kinti egységgel is rendelkező termálvizes medence, a strand egység, a gyermekvilág és a szaunavilág  mind-mind rengeteg élményt nyújt. 

Ráadásul mindezt meglehetősen kedvező áron.

Jöjjön el hozzánk 2021-ben (is), tervezze meg már most a jövő évi kikapcsolódását!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020