Az idén tavasszal három extra hosszú hétvége is lesz

Hosszú hétvégében viszonylag gazdag lesz 2021. Gyakorlatilag minden évszakban lesz pár extra pihenőnap, tavasszal mindjárt három hosszú hétvégét “kapunk”. De a nyárra is érdemes tervezni szabadságon felüli – vagy azzal egybekötött – plusz kikapcsolódást. Augusztus 20-a ugyanis péntekre esik az idén.

Azt persze nem tudni, hogy utazni mikor lesz lehetőségünk, a koronavírus-járvány mit tesz lehetővé az idén… Tervezni mindenesetre érdemes. 

Március 15-éhez például három napos hosszú hétvége kapcsolódik az idén. Húsvét pedig szokás szerint négy napos lesz. Az idén ez az ünnepünk április 2-ától 5-éig tart. Aztán május végén még jön a pünkösd. Pünkösdhétfő ezúttal május 24-ére esik. Nyáron augusztus 20-a ad ki egy három napos hosszú hétvégét. Ősszel pedig november 1-je. Október 23-a sajnos ezúttal szombat, így ott nem lesz extra pihenő. És sajnos a karácsony is csak három napos lesz, január 1-je pedig szombatra esik majd, vagyis ott sem lesz olyan sok a pihenő, mint 2020 és 2021 fordulóján. 

Mindentől függetlenül azért elégedetlenek nem lehetünk. A naptár szerint legalább is lesz lehetőségünk hosszabb kikapcsolódásokat tervezni. Már csak a koronavírus-járvány terjedését kellene visszaszorítani, hogy újra útra kelhessünk.

Mi várjuk 2021-ben is. Legyen szó hosszú hétvégéről vagy csak egy napos fürdőzésről, a Vulkánfürdő ideális választás minden évszakban.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020