Megelőzésként rendszeres wellness

Ha a lelki egyensúly rendben van, a testi egészség is könnyebben erősödik. Illetve nem csak erősödik, hanem erős is marad, vagyis jóval ellenállóbb lesz a mindennapok során jelentkező, a szervezetünket érő támadásokkal szemben. Nem kérdés tehát, hogy időközönként célszerű olyan lélekerősítő hétvégeken részt venni, mint amilyeneket a Vulkánfürdő is kínál.

Tegyük rendszeressé például a szaunázást, kérjünk időközönként masszázs és lazítsunk néhány órát gyógyvizes pezsgőfürdőben is. 

Ahhoz, hogy meg tudjunk szabadulni a mindennapok során felgyülemlő feszültségtől, kellenek az ilyen kikapcsolódások. Ellenkező esetben megbetegedhet a lélek és a testi bajok is megjelenhetnek. 

Fel kell ismerni, hogy szükség van a wellnessre!

És nem csak akkor kell gyógyfürdőzni menni, ha már megvan a baj. A prevenció is rendkívül fontos. 

De miért pont a wellness?

Mert kevés olyan szolgáltatás létezik, ami ilyen komplex módon képes a testet és a lelket feltölteni. A hő hatására az izmok ellazulnak, a feszültség megszűnik. A nyugodt környezetnek hála pedig teljesen lelassulunk. Arról nem is beszélve, hogy a vízbe és a szaunába se vihetjük magunkkal a telefonunkat, vagyis rákényszerülünk arra, hogy kizárólag magunkkal és bensőnkkel foglalkozzunk. 

Éljen ön is a lehetőséggel!

Tegye rendszeressé a wellnesst az életében! Jöjjön el hozzánk akár több napra is, a lélek és a test feltöltésében a “Vulkánfürdős” szolgáltatások segíteni fognak.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!