Három wellness szolgáltatás, amiért a belépőjegyen felül nem kell pluszban fizetni a Vulkánfürdőben

A wellness nem csak a vízben való üldögélésről szól. Annál sokkal többről. Legalábbis a Vulkánfürdőben többet jelent a medencés lazítás. Nálunk nem csak a víz hője az, ami ellazít.

 

Egyes medencékben ugyanis buzgárok, víz alatti masszírozó hullámok is gondoskodnak arról, hogy teljesen ellazuljon. Sőt, vannak olyan egységeink, ahol még nyakzuhany is kényezteti a fürdőzőket. Így nem csak a víz alatti, hanem a víz feletti izomzat, a váll, a nyak is képes megszabadulni a feszültségtől.

De nem csak a szorosan vízhez kapcsolódó élményelemek azok, amik hozzájárulnak a relaxáláshoz. A Vulkánfürdő kültéri gyógymedencéjéből elénk táruló kilátás, a Ság hegy látványa is segít az ellazulásban. A lelket garantáltan feltölti ez a vizuális élmény.

Persze a wellness nem csak a passzív időtöltésről szól. Szerintünk a mozgás éppúgy része a feltöltődésnek, mint a termálvízben való üldögélés. Szóval ha nálunk jár, az úszómedencénket se hagyja ki. Ha teheti, két gyógyvizes lazítás között ússzon le pár hosszt! A szervezet biztosan meghálálja majd. És az ízületek átmozgatása után talán még a vízben való relaxálás is jobban esik. 

 

Hogy döntött? Szívesen lazítana a Vulkánfürdőben?

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!