Milyen egészségügyi panaszok esetén segít a celldömölki gyógyvíz?

A Vulkánfürdő gyógyvize nátrium-hidrogénkarbonátos, kloridos típusú, lágy, nagy fluorid tartalmú kevéssé szulfidos meleg víz. Mit jelent ez?

Leginkább azt, hogy a klasszikus relaxálós gyógyfürdőzés mellett kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok enyhítésére. Leginkább olyan típusú betegségek kezelésére, amik az öregedés következményeként jelentkeznek. Úgy, mint a porckopás vagy az anyagcsere probléma, az ízületi fájdalom és a különféle ortopédiai panaszok.

A Vulkánfürdő gyógyvize hatásos továbbá derékfájás, derékból kisugárzó fájdalmak, statikai zavarok, tartási rendellenességek kezelésére is. Ahogy gerincferdüléssel összefüggő problémák enyhítésére is. De természetesen a gyógyvíz kiváló a hétköznapi stressz és feszültség mérséklésére is. Vagyis ha “csak” a gondolatok rendezéséhez keres segítséget, akkor is érdemes eljönnie hozzánk.

Fontos megjegyezni, hogy a fenti panaszok kezelése szerencsés esetben már egy-két fürdőzős alkalom után is hozhat pozitív változást, de értékelhető eredmény csak több hetes kúra után várható.

Illetve akkor, ha a problémát szakszerűen kezeljük.

Vagyis ha valódi, hosszú távú eredményt szeretne elérni, kérje szakértőink segítségét. Azért pedig, hogy a kezelés költsége minimális legyen, igényeljen TB-támogatást. Ehhez a gyógyászatunkon nyújtunk segítséget. A szakorvosunk a vizsgálat után olyan gyógyfürdős kezelést fog javasolni, ami nem csak hatásos, hanem amit a társadalombiztosító is támogat. Vagyis a kúráért önnek csak minimális önerőt kell fizetnie.

Élne a lehetőséggel? Gyógyuljon Ön is a Vulkánfürdő gyógyvizének erejével.

Amint lehet, újra várjuk!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!