Öt érv, hogy miért Celldömölköt, miért a Vulkánfürdőt válassza az idén nyáron a vakáció helyszínéül

Ha már tervezgeti a nyaralást, ha szereti az aktív programokat és a wellness-ért, a kisvárosi élményekért is oda van, Celldömölk remek választás.

A fürdővárosban már több nap is tartalmasan eltölthető. És nem csak vizes élmények várják. A Vulkánfürdőn kívül ugyanis ott a Ság hegy, a Kemenes Vulkánpark és a rengeteg, belvárosban található vallási emlék. 

Szóval adott a lehetőség kiadós túrázásra, a szőlőhegyi pincészetek meglátogatására, borkóstolásra. Bejárhatjuk az egykor vulkánként működő Ság hegy most is meglévő kráterét, a vulkánok működéséről pedig interaktív kiállításon informálódhatunk. Ez utóbbira a Kemenes Vulkánparkban van lehetőség. Ami egyébként nem csak egy szimpla kiállítótér, haem egy nagyon is érdekes építészeti alkotás. Aztán ott vannak a városi zarándokhelyek, a Mária-templom, az épített örökségek. Amiket megintcsak érdemes felfedezni, ha már nálunk jár.

A wellness élmények pedig nálunk, a Vulkánfürdőben várják. Legyen szó gyógyvizes feltöltődésről, nyári, szabadtéri strandolásról, nálunk mindenre adott a lehetőség. Ahogy arra is, hogy olyan szállást foglaljon, ami közvetlenül átjárható a fürdővel. Így gyakorlatilag korlátlan fürdőzésre és szaunázásra lesz lehetőség a nyaralás alatt. 

Szerintünk megéri, tegyen így! Jöjjön el hozzánk több napra az idén nyáron!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020