Kilencféle medence várja a fürdőzőket Celldömölkön

A nyári időszakban ezek közül mind üzemel. Ősszel, télen és tavasszal pedig hat medencében tudnak megmártózni azok, akik a Vulkánfürdőt választják. Ez utóbbiak közül egyébként kettő szabadtéri. Az egyik egy 80 négyzetméteres gyógyvizes medence, míg a másik egy forró vizes kültéri jakuzzi. 

Milyen medencék találhatók a belső egységben?

Gyógyvizes medence természetesen itt is van. Olyan is, ami kifejezetten relaxálásra, regenerálódásra, gyógyulásra való. Illetve olyan is, ami inkább a gyerekeseknek ajánlott. Ez utóbbi medencében megengedett a pancsolás, a valamivel önfeledtebb vizes szórakozás. De ugyanezen egységben, a beltéri csúszdák mellett egy pancsoló is található. Ahol vízi játékok teszik még nagyobb élménnyé a vulkánfürdős kikapcsolódást a gyermekek számára. 

Aztán ott van még a hatsávos, 25 méteres úszómedencénk. Szóval ha a klasszikus fürdőzős élményeket egy kis aktív programmal is kiegészítené, nálunk megteheti.

Ami pedig a kültéri medencéket illeti

A fent már említett, egész évben üzemelő kültéri medencék mellett strandmedencék is várják a vendégeket. Az udvarunkon található egy gyermek csúszdamedence, egy kisgyermek pancsoló és egy 560 négyzetméter vízfelületű szabadtéri élménymedence.

A kínálatból jó látszik: legyen tél vagy nyár, érkezzen gyerekekkel vagy a párjával, legyen a cél a gyógyulás vagy a klasszikus wellness, a Vulkánfürdő remek választás.

Jöjjön el hozzánk az idén (is)! A fürdővel közvetlenül átjárható négycsillagos JUFA hotel kínálatáról itt informálódhat.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!