Egy Ság hegyi túra után a gyógyvizes fürdőzés is jobban esik

Bizony. Miért ne indítaná úgy a celldömölki kikapcsolódásra szánt időt, hogy az egész napos gyógyfürdőzés előtt még jól átmozgatja a mozgásszerveket?

Gondoljon csak bele, milyen jó érzés, amikor a kellemesen elfáradt izmokat egy forró vizes medencében lazítjuk el. Vagy mennyire remek dolog az, ha a mozgás után masszázzsal vagy szaunában relaxálva regenerálódunk.

Mindez egyébként amellett, hogy jó érzés, az izmoknak is jót tesz. Vagyis ha egy kiadósabb aktív mozgás után termálvízben fürdőzünk, kisebb az esélye annak, hogy másnap merev ízületekkel, izomlázzal ébredünk.

Persze aktiv napindításra nem csak a Ság hegyen van lehetőség. Ha nem szívesen mozdulnánk ki a fürdőből, akár úszással is kezdhetjük a reggelt. A Vulkánfürdőben ugyanis egy hat sávos úszómedence is található, ami már kora reggeltől használható. 

Mindemellett Celldömölkön adott a lehetőség kerékpárbérlésre is. Szóval ha két keréken néznénk meg a város épített örökségeit, a vallási emlékeket, még erre is van lehetőség.

Szóval ha több napra érkezik hozzánk, és igazán tartalmas kikapcsolódásra vágyik, kapcsolja össze a wellness lazítást az aktív programokkal. Kiránduljon a Ság hegyen, ússzon, kerékpározzon! Így nem csak extra élményekkel gazdagodhat, hanem a fürdőzés, a szaunázás és a masszázs is garantáltan jobban esik majd.

Jöjjön el hozzánk! Várjuk akár több napra is. Nézze meg itt, milyen ajánlatokat kínál a fürdővel közvetlenül átjárható négycsillagos JUFA szálloda!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020