Ne várja meg, amíg az enyhébb ízületi panaszokból komolyabb egészségügyi probléma lesz

Magyarországon nagyjából minden ötödik embert érint valamilyen mértékű ízületi bántalom. Az első tünetek jellemzően a negyvenes, ötvenes évek környékén jelentkeznek, amiket ha nem kezelünk időben, az öregkorra bizony komoly egészségügyi problémává válhatnak. Az, ha itt-ott húzódik, néha fáj, kattog, még nem biztos, hogy feltétlenül igényel beavatkozást. De ha kicsit tudatosak vagyunk, és mindezeket figyelmeztető jeleknek tekintjük, számos későbbi kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. Mit tehetünk, hogy megelőzzük a nagyobb bajt?

Általánosítani nem lehet, ugyanis az ízületi problémáknak is számos fajtája van. A legjobb, amit tehetünk, hogy felkeresünk egy szakorvost – mondjuk egy gyógyfürdőben – és alávetjük magunkat egy vizsgálatnak. 

Miért menjünk gyógyfürdőbe?

Mert az ízületi panaszok túlnyomó része, főleg az előregedés miatt jelentkező tünetek gyógyfürdő kúrával hatékonyan kezelhetők. Másrészt a gyógyfürdő szakorvosa jogosult a TB által támogatott gyógyfürdő kezelések felírására is. Ami azért jócskán csökkenti a prevenció, a kezelés költségét. És persze azt se feledjük, hogy a vizsgálat után már egyből fürdőzhetünk is.

Válassza a celldömölki Vulkánfürdőt!

Miért kezeltessük az ízületi panaszainkat Celldömölkön? Mert az itteni gyógyvíz kiválóan hat a mozgásszervekkel összefüggő tünetek enyhítésére, gyógyítására. Egészen pontosan a korral együtt járó elöregedési folyamat következményeként kialakult idült porckopások, anyagcsere megbetegedések kezelésére. De a Vulkánfürdő vize kiváló az ízületeket körbevevő izmok és inak fájdalmainak enyhítésére is, kezelhető vele a derékfájás, a derékból kisugárzó fájdalom is.

Hogy döntött?

Ne várja meg, hogy az apróbb tünetekből komolyabb betegség alakuljon ki! Lépjen időben, kérjen vizsgálatot szakorvostól, és ha szükséges, kezeltesse az ízületi panaszokat gyógyfürdőben. Akár a TB által támogatott kúrák segítségével. 

Amint lehet, várjuk Celldömölkön!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!