A gyógyfürdőzésen kívül ilyen gyógyfürdős szolgáltatások várják a Vulkánfürdőben

A Vulkánfürdő vize gyógyító erejű, de nem csak a fürdőzés az, ami regenerál egy-egy wellness nap alatt Celldömölkön.

Ha a klasszikus gyógyászati szolgáltatásokat nézzük, ott van például az iszapkezelés. Ami egyebek mellett fokozza a vérkeringést, pótolja a szervezetben a hiányzó ásványi anyagokat. De az iszappakolás az ízületi megbetegedések esetén is hatásos lehet.

Hasonlóan eredményes kezelés lehet az orvosi gyógymasszázs is. Az anyagcsere folyamatok beindításában, a gyulladások kezelésében mindenképpen nagy hasznunkra lehet.

Ajánljuk továbbá a víz alatti vízsugármasszázst. Azoknak feltétlenül, akik keringési problémákkal küzdenek. 

Ugyancsak jót tehet a szív- és érrendszeri problémák esetén a szénsavas fürdő is. Ez a kezelés segít, hogy a szív hatékonyabban működjön, javuljon a keringési teljesítmény.

És akkor a víz alatti gyógytornát még nem is említettük. Ha a mozgásszervek teljesítőképességét növelné, az ízületek rehabilitációjára lenne szüksége, ez a kezeléstípus rendkívül sokat segíthet.

Persze ezek mind csak elméleti javaslatok. Ahhoz, hogy valóban hatásos kezelést kapjon, célszerű szakorvosi vizsgálaton is részt venni. Erre akár a Vulkánfürdőben is kínálkozik lehetőség. 

És ne feledje azt se, hogy a felsoroltak mindegyike a TB által támogatott kezelés. Vagyis azok díja szinte csak párszáz forint.

Ha tehát gyógyfürdős regenerálásban gondolkodik, érdemes a teljes szolgáltatási listát átböngésznie. Könnyen lehet, hogy egy célzott kúrával sokkal hatékonyabb lehet a wellness.

Informálódjon itt a Vulkánfürdő kínálta gyógyfürdős kezelésekről. Kérdés esetén pedig bátran keressen minket az elérhetőségeinken.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020