Biztonságos wellness a nyaralás alatt – Ha kizárólag wellness élményekre vágyik

Ha a wellness élményeken kívül semmi másra nem vágyik a nyaralás alatt… A Vulkánfürdő és a hozzá kapcsolódó szálloda erre is kínál alternatívát.

A fürdőnk wellness szolgáltatásai – a gyógyvíz, a gyermekvilág, a strand és a szauna, illetve a szálloda nyújtotta kényelem – az étterem, a sportolási lehetőségek – mind-mind megteremtik annak a lehetőségét, hogy az élményekért ki se kelljen mozdulni a hotelből.

A celldömölki fürdővel átjárható JUFA szállodában 40 szoba várja a vendégeket, de adott a lehetőség kempinges, mobilházas nyaralásra is. A szállodai szobák természetesen teljesen felszereltek – klíma, wifi, zuhanyzó, tv, széf -, minden megvan, amire szükség lehet a gondtalan pihenéshez. A hotelben lehetőség van glutén-, laktóz- és cukormentes étkezésre és a házi kedvenceket is szívesen látják – csak pár extra, amit jó tudni.

Ami pedig a fürdőt érinti. Ahogy a bejegyzés elején is írtuk, rengeteg féle medence várja a hozzánk érkezőket. A teljes vízfelület nagyjából 1600 négyzetméter. Van strand, télen-nyáron üzemelő szabadtéri gyógymedence, beltéri gyógyfürdő egység, pezsgőfürdő, úszómedence, csúszdák, pancsolók és egy komplett szauna-világ is.

Vagyis ha úgy gondolja, hogy kizárólag wellness élményekkel tenné emlékezetessé a nyaralást, Celldömölk ebben az esetben is jó választás.

Jöjjön a Vulkánfürdőbe, és foglaljon szobát a JUFA szállodában!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!