Egyre többen foglalják már le a nyaralásukat – Irány Celldömölk!

A lakosság harmada bízik abban, hogy az idén tud menni nyaralni. Az ok, hogy egyre nagyobb arányú a beoltottság idehaza. Mindez a Szállás.hu és az Ipsos friss felméréséből derült ki.

Közölték, hogy egyre nő a foglalások száma. Mondhatni a nyár közeledtével napról napra jobb a helyzet. Ahogy fogalmaznak: a tavaly ilyenkori foglalásoknak a többszöröse érkezik jelenleg a nyárra.

A foglalási paramétereket nézve az látszik, hogy a többség négy éjszakára indul, és inkább az apartmanokat választjuk (33 százalék). A foglalási érték személyenként és éjszakánként valamivel több, mint 9 ezer forint. Az átlagos foglalási érték pedig 120 ezer forinthoz közelít. A válaszokból kiderült az is, hogy a kutatásban résztvevők többsége legfeljebb 100 ezer forint körüli szállásköltséggel tervez, viszont a teljes nyaralásra többet költenének, maximum 300 ezer forinttal kalkulálnak.

Természetesen inkább belföldet választjuk. 

Külföldi nyaralást tízből csupán ketten terveznek, vagyis 80 százalék inkább belföldi vakációban gondolkodik. A nyaralást nem tervezők aránya jelenleg 30 százalék körüli.

Ön merre utazna az idén?

Ha belföldre készül és olyan helyet keres, ahol nincs hiány a wellness élményekben, irány Celldömölk! Foglaljon szállást akár a Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható JUFA hotelben!

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!