Négy érv, amiért a koronavírus-járvány után gyógyfürdőben célszerű feltöltődni

A koronavírus-járvány kivétel nélkül mindenkire hatással volt/van. Egyeseknek lelki szinten, másoknak fizikai tünetek formájában hozott megpróbáltatásokat. Van, akit a pandémia alatti bezártság gyötört meg. Van, aki a vírus utáni post tünetek miatt szenved. Kevés az olyan ember, akinek ne esne már jól egy kis wellness kikapcsolódás. Főleg, hogy a gyógyvizes feltöltődés az egyik leghatásosabb módja lehet egyes tünetek kezelésének.

Nem kérdés, hogy a gyógyvíz, a szaunázás segít a lelket feltölteni. Ahogy az sem, hogy a gyógyfürdőben kicsit újra szabadnak érezhetjük magunkat. Nem csak, hogy szimplán kimozdulunk, hanem újra társaságban lehetünk, amire jó ideje nem volt már alkalmunk.

Aztán ott vannak a covid vírus post tünetei. Úgy, mint ízületi fájdalmak: a gyógyvízben ezek kezelésére is kínálkozik lehetőség. Hasonlóképpen a visszamaradt légzési panaszok enyhítésére is.

Akár egy sószobás relaxálásra is sort keríthetünk – Celldömölkön, a Vulkánfürdőben legalábbis erre is van lehetőség.

A gyógyvíz, a fürdőzés, a szaunázás erősíti továbbá az immunrendszert. Vagyis egy-egy kiadós wellness-szel akár ellenállóbbá is tehetjük a szervezetünket a betegséggel szemben.

Jöjjön el ön is a Vulkánfürdőbe, töltődjön fel a koronavírus-járvány után (is) a celli gyógyvízben!

Fontos: a központi szabályok értelmében a fürdők egyelőre csak a koronavírus-járvány elleni védettséget igazoló okmányok birtokában látogathatók. 

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!