Gyógyfürdőzéssel a koronavírus okozta betegség fennmaradó tünetei ellen

Miért jöhet jól egy kiadós gyógyfürdőzés azoknak, akik átestek a koronavírus okozta betegségen? Mert a legtöbb esetben hónapokig fennmaradnak az úgynevezett post-covid tünetek, amik gyógyfürdőben jellemzően eredményesen kezelhető panaszok. Sok más mellett az ízületi és izomfájdalom is ilyen.

Ezek a tünetek kiválóan kezelhetők gyógyfürdőzéssel. Különösen az olyan vizekben, mint amilyen Celldömölkön is a felszínre tör. A Vulkánfürdő gyógyvize kifejezetten alkalmas az ízületi panaszok enyhítésére, remekül hat az izomfájdalomra. Ugyanakkor a koronavírus, illetve a járvány egyéb hatása által okozott hangulatzavar ellen is jó egy kis gyógyfürdőzés. A víz lazító ereje, az, hogy van lehetőség kimozdulni, újra lehet társaságban lenni, mind-mind pozitívan hat a vírus utóhatásaként is ismert állapotra. Természetesen mindezek nem csak azoknak nyújthatnak segítséget, akik átestek a betegségen és még éreznek tüneteket. A gyógyfürdőzés ugyanis kiváló a koronavírus-járvány miatti bezártság okán kialakult rossz hangulat, stresszes állapot kezelésére is. Ahogy természetesen új élmények, ingerek gyűjtésére is, amire – talán nem túlzás azt állítani – a legtöbbünknek szüksége van. 

 

Tervezzen ön is a Vulkánfürdővel, a járvány lecsengése után, a fürdő újranyitását követően szeretettel várjuk. 

 

Töltődjön a Ság hegy lábánál lévő gyógyító vizű fürdőben, kezelje nálunk akár a koronavírus gyógyulás után is fennmaradt post tüneteit. 

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!