Pünkösdi hosszú hétvége egy kis fürdőzéssel?

A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő újra nyitva. Mindez azt is jelenti, hogy a pünkösdi hosszú hétvégén is adott már a lehetőség a celldömölki wellnessre. Akár egy napra jönne, akár hosszabb időre. Akár rossz az idő, akár verőfényes a napsütés.

Hosszú hétvégés gyógyfürdőzést tervez?

Ha több napos kikapcsolódás van tervben, foglaljon szállást a Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható Jufa hotelbe. Amennyiben így tesz, a szobától csak pár métert kell sétálnia a medencékig vagy a szauna-világig. Nem mellesleg a szobaárak tartalmazzák a korlátlan fürdőzés lehetőségét. 

Természetesen akkor is szívesen látjuk, ha egy napos fürdőzésre érkezne hozzánk. Legyen szó gyógyvizes relaxálásról, családi élményfürdőzésről, a Vulkánfürdő remek választás.

Akár jó időben, ahogy akkor is, ha kint éppen zuhog az eső.

A Vulkánfürdő ugyanis rendelkezik télen-nyáron üzemelő, félfedett medencékkel is. Ezekben az egységekben hűvösebb időben sem fázunk, és napsütésben is jó itt relaxálni. De ott a belső egység is, ahol csúszdák, különféle gyógymedencék, úszómedence, szauna-világ várja a vendégeket.

Illetve ne feledjük a zárt udvaron lévő pezsgőfürdőt se. Ha teljes ellazulás a cél, itt is érdemes egy kis időt eltölteni.

Szóval ha az elmúlt időszak, a koronavírus-járvány okozta megpróbáltatásokat egy kis fürdőzéssel pihennék ki, nálunk ehhez adott minden. Kellemes gyógyvíz, remek panoráma, megnyugtató környezet… Illetve versenyképes árak.

Jöjjön el hozzánk, és töltődjön fel nálunk akár a pünkösdi hosszú hétvégén!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!