Ha strandolós vakáció van tervben

A szobától csupán pár lépés a gyógyfürdős egység és a strand is. Azoknak legalábbis, akik a Vulkánfürdővel közvetlenül átjárható négycsillagos Jufa hotelben szállnak meg.

Ráadásul számukra a wellness nem kerül plusz pénzbe. A szálloda vendégeinek ingyenes a fürdőzés és a szaunázás is. Szerintünk ez egészen jó opció azoknak, akik fürdőzős vakációt terveznek. Illetve olyan helyen szállnának meg, ahol kicsit el tudnak bújni a világ elől, ahol nincs zsúfoltság és tudnak az igazi feltöltődésre koncentrálni.

Persze mindez nem azt jelenti, hogy aktív kikapcsolódásra ne lenne lehetősége annak, aki a fürdővel összekapcsolt Jufa hotelben pihen. A wellness egység ugyanis a Ság hegy lábánál található. Olyan környezetben, ahol remek dolog biciklizni, nordic walking-ozni. Vagy kiadósabb vulkán túrát tenni. Igen, merthogy a Ság hegy egy egykor működő vulkán. Aminek a krátere még ma is látogatható. Szerintünk a wellness és a strandolás mellett ennek a meglátogatására is érdemes időt szakítani. Ahogy a Kemenes Vulkánpark interaktív kiállításainak megtekintésére is. És nem csak a családosoknak ajánljuk mindezt. Általában a felnőttek is legalább annyira élvezik az itteni tárlatokat, mint a kicsik…

Szóval ha még nincs meg az idei nyaralás helyszíne, bátran válassza Celldömölköt. Strand, fedett gyógyfürdős egység, aktív kikapcsolódási lehetőség és minőségi szálláskínálat is várja.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!

Széchenyi 2020