Nálunk borongósabb időben is adott a fürdőzés élménye

Celldömölkön változékony időben se kell lemondania a fürdőzős élményről. A Vulkánfürdőben ugyanis a szabadban és a fedett fürdő egységben is számtalan medence várja.

Menjen biztosra, ne hagyja, hogy a borongós időjárás meghiúsítsa a strandolást. Túl nagy érték a szabadság és túl drága egy nyaralás ahhoz, hogy ezt megengedhessük. Jobb, ha olyan helyet választunk a nyaralás célpontjaként, ahol jó és rossz idő esetén egyaránt adott a kikapcsolódás lehetősége. Celldömölk ilyen úticél.

 

Ha minket választ, adott a lehetőség hegyi túrázásra, interaktív módon ismerkedhet meg a vulkánok működésével, mindamellett, hogy gasztronómiai kalandokat is átélhet. Illetve természetesen a Vulkánfürdő strand részén is megmártózhat. Aztán ha netalántán borongósabbra fordulna az időjárás, ott a fürdő fedett gyógyvizes egysége vagy a belső medencék és a beltéri csúszdák. 

 

Mi azt gondoljuk, a Vulkánfürdő, Celldömölk ideális választás azoknak, akik a nyaralás strandolós élményét tekintve is biztosra mennének. Ha minket választ, hűvösebb időben is adott lesz a lehetőség a fürdőzésre.

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!