Meleg időben is jót tesz a gyógyvíz

Nyáron gyógyfürdőzni? Miért ne? Attól még, hogy nyár van, az ízületi panaszok sajnos nem szűnnek meg. Sőt. Amilyen változékony mostanában ez az időszak, gyakran pont ilyenkor erősödnek fel a mozgásszervi fájdalmak. Vagyis nem kérdés: a melegebb időjárás ellenére sem árt beiktatni egy-egy gyógyfürdős kikapcsolódást.

Lehetőleg kúra formájában. Mondjuk úgy, hogy a panaszaink kezelését egy nyári vakációval kötjük össze. Ha így teszünk, a gyógyfürdőzést, a gyógyfürdős kezeléseket akár még TB által támogatott formában is kérhetjük. Ebben az esetben csak annyit kell tennünk, hogy a fürdőbe egy szakorvos által kiállított beutalót is visszük magunkkal.

Amit egyébként helyben, a Vulkánfürdőben is kérhetünk. A reumatológus rendelés ugyanis nálunk is rendszeres (ezek pontos időpontjairól érdeklődjön az elérhetőségeinken).

TB támogatott gyógyfürdő kezelések Vulkánfürdő

 

De nem csak az ízületi panaszok kezelése miatt érdemes nyáron is megmártózni a gyógyvízben. Hiszen ha jó időben is meleg vízben fürdőzünk és ezt valamennyire rendszeressé tesszük, a kánikulát jobban elviseljük. Ugyanakkor gyógyvízben megmártózni mindig élmény. Nyáron estefelé különösen. Főleg nálunk. A Vulkánfürdő kültéri medencéiben ülve ugyanis a Ság hegy látványa tárul elénk. Ha Celldömölkon jár, ezt ne szalassza el!

 

Tünetkereső

A gyógyvíz rengeteg egészségügyi probléma kezelésében segít!